Overnachten bij B&B In de Oude Smederij Zaltbommel

U kunt bij ons in de B&B appartementen overnachten met max. 2 personen per appartement.  

Wij verzorgen ontbijt in de vorm van een gereedstaand privebuffet met zogewenst biologische en streekproducten en kleinverpakte voedingswaren. De koelkast is voor uw aankomst al gevuld. Wij vragen u -als het lukt- vooraf naar uw voorkeuren. Zo kunt u in alle rust genieten van uw ontbijt, in privesfeer en zonder strikte tijden.

Maar waarom alleen ontbijt en niet ook lunch en desgewenst een diner? Wij bieden arrangementen samen met de vele specialiteitenwinkels en restaurants die Zaltbommel rijk is. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van een overnachting in de B&B appartementen is vanaf 90,-- euro. Prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief toeristenbelasting.

Annulering na boeking is in beginsel kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de dag van verblijf, uitgaande van de reguliere inchecktijd vanaf 13.00 uur. Daarna wordt de (eerste) overnachting in rekening gebracht.

Wilt u langer verblijven? Ook dat kan via Hospitality Zaltbommel B.V.. Informeert u naar de mogelijkheden.

Zakelijk gebruik

Bent u om zakelijke redenen bij B&B In de Oude Smederij? Dan kunnen wij u met onze partners in Zaltbommel aantrekkelijke arrangementen bieden. Denk aan bijv. lunches, diners, vergaderruimten etc. Vraag naar de mogelijkheden.