In de Oude Smederij Loft & Tiny House


B&B In de Oude Smederij ligt op toplocatie in de historische binnenstad van Zaltbommel. De ligging is ideaal om met de fiets de stad en omgeving te verkennen. Restaurants, winkels en bezienswaardigheden liggen op loopafstand.

Onze B&B beschikt over twee micro- appartementen, Tiny Houses van alle gemakken voorzien om te overnachten en meerdaags te verblijven. Je beschikt over een eigen toegang, living, uitgeruste keuken, eigen sanitair, wasmachine, TV, Wifi etc.

B&B In de Oude Smederij is 100% energieneutraal en gebruikt met eigen zonnepanelen opgewekte stroom.  

Ontbijt, prijzen en voorwaarden


Overnachting met max. 2 personen per appartement.

Ontbijt in de vorm van een gereedstaand privebuffet, de homebar/ koelkast is voor aankomst gevuld. Vraag naar biologische en streekproducten van de vele specialiteitenwinkels die Zaltbommel rijk is.

Prijs vanaf 82,-- euro (1 persoon) en 92,-- euro (2 personen). Prijzen zijn inclusief ontbijt en 9% BTW en exclusief toeristenbelasting.

Bij annulering binnen 1 maand na boeking wordt 50% gerestitueerd.

Familievakanties, kids en groepen


Wil je vakantie doorbrengen in Zaltbommel? Ben je met kids, of met een groep? Vraag naar onze mogelijkheden van combinatieverblijf.

Heb je tijdelijke huisvesting nodig met je gezin? Wil je langere tijd overbruggen tussen twee woningen, of wil je voor langere duur voor je werk in Zaltbommel verblijven?

Vraag naar de huisvestingsmogelijkheden van Hospitality Zaltbommel bv,

Activiteiten & trips

Veraangenaam je verblijf in Zaltbommel met aantrekkelijke trips en activiteiten.. 100% Zaltbommel!.