Bourgondisch Bommel & vB

De appartementen van Bommel&vB liggen op toplocatie in de historische binnenstad van Zaltbommel. De ligging is ideaal om vandaaruit de stad en omgeving te verkennen. Restaurants, winkels en bezienswaardigheden liggen op loopafstand.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien om te overnachten en meerdaags te verblijven. Je beschikt over een eigen toegang, living, slaapvertrek, uitgeruste keuken, eigen sanitair, wasmachine, strijkapparatuur, TV, Wifi etc. Fietsen en een scooter zijn desgewenst te huur.

Vraag naar de Wine & Dine arrangementen!

Prijzen, ontbijt en voorwaarden

Overnachting met max. 2 personen per appartement.

Ontbijt in de vorm van een privebuffet, De homebar/ koelkast is voor aankomst gevuld met ontbijtartikelen naar keuze. Ontbijt in privesfeer en zonder strikte tijden, op aanvraag zijn streekproducten verkrijgbaar van de vele specialiteitenwinkels die Zaltbommel rijk is.

Prijs vanaf 82,-- euro (1 persoon) en 92,-- euro (2 personen). Prijzen zijn inclusief ontbijt en 9% BTW en exclusief toeristenbelasting. Bij annulering binnen 1 maand na boeking wordt 50% gerestitueerd.

Kantoorruimte en zakelijke faciliteiten

De appartementen zijn 65m2 ruim en beschikken over een extra kamer. Deze kamers zijn als kantoor ingericht en kunnen worden bijgehuurd.

De kantoren zijn gebruiksklaar en van alle gemakken voorzien. Wifi, werkplekken en overlegruimte is aanwezig.

Vraag naar de vergader, lunch en borrelfaciliteiten.

Activiteiten & trips

Veraangenaam je verblijf in Zaltbommel met aantrekkelijke trips en activiteiten.. 100% Zaltbommel!.